Bedieningsmogelijkheden

Natuurlijke lichtinval en frisse lucht zijn essentieel in elk huis. Bij Freelux begrijpen we dat, en daarom bieden we verschillende bedieningsmogelijkheden voor onze hoogwaardige VELUX dakramen en producten. Of je nu de voorkeur geeft aan de traditionele handmatige bediening of de moderniteit van geautomatiseerde systemen omarmt, wij hebben de oplossing die bij jouw behoeften past.

Manuele bediening

Voor diegenen die graag de touwtjes in handen houden, bieden wij handmatige dakramen. Onze klassieke VELUX dakvensters hebben een handige handgreep bovenaan, waardoor het raam in het midden scharniert. Dit betekent dat je het raam moeiteloos kunt openen en sluiten, zelfs als er meubels onder staan.

Als je op zoek bent naar een vleugje elegantie, hebben we dakramen met een stijlvolle handgreep onderaan. Hiermee open je het venster naar buiten toe, wat een bijna balkonachtig effect creëert en je ruimte een extra gevoel van ruimtelijkheid geeft.

Gemotoriseerde bediening

Voor situaties waarin gemak en moderniteit de boventoon voeren, bieden wij gemotoriseerde dakramen. Deze zijn ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen of voor klanten die hun dakramen graag via een app willen bedienen als onderdeel van hun slimme huis.

Onze elektrische dakramen zijn bij uitstek geschikt voor totaalrenovaties, waarbij de mogelijkheid bestaat om de bekabeling discreet weg te werken. Maar zelfs als je alleen het dakraam wilt vervangen, bieden we een handige oplossing: dakramen op zonne-energie. Deze worden aangedreven door ingebouwde zonnecellen, wat betekent dat er geen ingewikkelde bekabeling nodig is.

Slimme automatisering dankzij Smart Home

Bij Freelux begrijpen we de waarde van Smart Home-technologie. Daarom bieden we de mogelijkheid om al onze VELUX Integra (gemotoriseerde) producten te programmeren en bedienen via een intuïtieve app. Met Smart Home-functionaliteit heb je de volledige controle over je dakramen en zonwering, allemaal vanuit het gemak van je smartphone of tablet.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om handmatige dakramen om te bouwen tot gemotoriseerde dakramen met onze motorisatiekits. Of je nu kiest voor elektrische of zonne-energie aangedreven systemen, deze upgrade maakt je huis nog comfortabeler en handiger.

Wij hebben de oplossing die bij jouw behoeften past!

Bij Freelux geloven we in keuzevrijheid, zodat je de bedieningsmethode kunt kiezen die het beste past bij jouw levensstijl en behoeften. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw huis kunnen voorzien van de perfecte VELUX dakramen en bedieningssystemen. Laat licht en lucht binnenkomen op jouw voorwaarden.

Bedieningsmogelijkheden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x