Werkwijze

Plaatsbezoek met advies

Als VELUX pro installateur komen we altijd ter plaatse en geven we daglichtadvies op maat. Volgens ieders wens en budget.

Offerte

Kort na het plaatsbezoek bezorgen we je een vrijblijvende en gratis offerte.

Planning

Nadat je de offerte goedgekeurd hebt, plaatsen we de producten in bestelling. Vervolgens bespreken we samen een moment om je project te realiseren.

Uitvoering

Op het afgesproken moment realiseren we het project. Altijd met de focus op het afleveren van kwaliteit.Plaatsbezoek met advies

Een situatie inschatten vanop afstand is zeer moeilijk. Daarom komen we altijd graag ter plaatse. Daarnaast horen we graag wat jullie wensen zijn en kunnen we gepast advies geven.

Offerte

Of het nu gaat om de vervanging van een oud dakraam of een complexere installatie, alles wordt transparant uitgeschreven in een vrijblijvende en gratis offerte. Eenmaal de offerte goedgekeurd is, zijn de prijzen niet onderhevig aan eventuele prijsstijgingen die zich voordoen.

Planning

Alle producten die niet op stock zijn, worden in bestelling gezet. Vanaf het moment dat je project compleet is, wordt deze intern gecontroleerd. Vervolgens gaan we samen met jou een plaatsingsdatum bespreken en vastleggen. 


Uitvoering

Bij aanvang van de installatie is het belangrijk voor ons dat je als klant aanwezig bent om eventuele belangrijke zaken te overlopen. We streven ernaar de werken zo proper mogelijk te laten verlopen en ruimen dan ook op na plaatsing.


Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?


Waarom voor Freelux kiezen ?

✓ Advies aan huis
✓ Vrijblijvende, gratis offerte
✓ Werken uitgevoerd door zaakvoerder
✓ Oude dakramen en afval nemen we steeds mee
✓ Erkend VELUX pro installateur sinds 2015

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x